PODCAST

Episoade din podcastul Oameni Brici

Despre auto-amăgire, adevăr și self-love

Pe parcursul episodului, vei descoperi concluziile la care a ajuns Andrei după mii de sesiuni de change strategy cu oameni dornici să se schimbe și soluțiile care au funcționat cel mai eficient pentru majoritatea dintre ei.

Despre plasticitatea creierului

Am stat de vorbă cu neurochirurgul Bogdan Iliescu, om pasionat de știința creierului, cu un bagaj impresionant de cunoștințe și experiențe de viață. A ieșit o conversație bogată în informații despre creier și lecții despre o viață trăită cu multă curiozitate.

Despre emoții și stiluri de atașament

„Noi putem să ne vindecăm emoțional și să creștem doar în relații. Noi ne definim prin relații pentru că nu suntem făcuți să trăim singuri. Când cineva ne ia în brațe și simțim că o face sincer, noi creștem.”

Despre filosofie și psihologie

Conversația noastră a curs prin teme importante din psihologie, filosofie și spiritualitate, cu multe opriri prin experiența personală și profesională a lui Tudor.

Despre emoții, minte și corp

În acest episod, Doctor Orest decodifică starea de bine prin descrierea celor trei părți ale organismului uman: fizic, mental și emoțional.

Despre învățare și antifragilitate

Cristina Chipurici este change strategist, îmbrățișează mindset-ul stoic și e pasionată de alergarea montană. Misiunea ei este să-i ajute pe cei din jur să fie antifragili în haos.

Pre-înscriere SPRINT